Babagan Kita

Shijiazhuang Tianqiao Welding Materials Co., Ltd.

DCIM112MEDIADJI_0591.JPG

Profil Perusahaan

Shijiazhuang Tianqiao Welding Materials Co., Ltd didegaké ing taun 2007 sing dununge 30 kilometer ing sisih kidul-kulon shijiazhuang. Lalu lintas pabrik kita gampang banget mung 20 kilometer ing sisih kulon 107 dalan nasional, uga cedhak dalan gedhe Shixing lan Jingzan. Kita duwe kekuwatan teknis sing kuwat, peralatan uji coba produk supaya bisa njaga kualitas produk sing stabil. Perusahaan kita kasusun saka departemen produksi, departemen teknis, departemen R&D, QC & Laboratorium, departemen Jual, departemen Logistik. Kita uga wis lulus persetujuan sistem manajemen mutu ISO9001: 2008.

Produk Perusahaan

Produk kami kalebu jinis elektroda las kanthi merek "Yuanqiao", "Changshan", kayata baja karbon rendah, baja Iow alIoy, baja tahan panas, baja suhu kurang, baja tahan karat, besi cor, elektroda las permukaan keras. Kabeh jinis fluks sinter lan macem-macem jinis kawat las lan macem-macem bubuk las campuran. Produk kami duwe kinerja apik, kualitas stabil, cetakan las elegan, penghapusan slag sing apik, kemampuan kanggo nolak karat, Stomata lan retak, kinerja mekanik logam setor sing apik lan stabil. Produk duwe kinerja apik, kualitas stabil, cetakan las elegan, slag sing apik ngilangi, kemampuan apik kanggo nolak karat, Stomata lan retak, kinerja mekanik logam setor sing apik lan stabil.

Aplikasi Produk

Produk kasebut digunakake ing macem-macem bidang ekonomi nasional, kayata mesin, metalurgi, industri kimia minyak bumi, ketel, kapal tekanan, kapal, bangunan, Jembatan, lan sapanunggalane, Produk kasebut didol menyang saindenging negara, lan uga ditampa dening pangguna sing jembar.

Pasar Sales

Produk kami satus persen diekspor lan wis adol kanthi global, utamane menyang AS, Eropa, Amerika Selatan, Australia, Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan liya-liyane. Produk kasebut kepenak banget disambut dening para pelanggan amarga kualitas, preformansi sing luar biasa lan rega kompetitif .

9

Budaya Perusahaan

Kanthi semangat "Kualitas, kejujuran, kerja sama menang", kita gelem nggayuh pembangunan umum lan nggawe kecemerlangan karo kabeh pelanggan. Kita ngarep-arep bisa entuk manfaat bebarengan, hubungan jangka panjang lan stabil karo pelanggan lan distributor ing saindenging jagad. Kita yakin bisa entuk masa depan sing apik kanthi usaha bebarengan.