Warta industri

  • Wektu kiriman: 07-22-2021

    Las minangka seni gabung karo logam lan bahan liyane. Uga kalebu elemen kayata perbaikan desain lan manufaktur. Las bisa dadi karir sing maringi hadiah, nanging sampeyan kudu ngerti sawetara prekara sing beda sadurunge entuk target sing dikarepake. Yen sampeyan pengin dadi profesional ing ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 07-08-2021

    Pasar robot las busur bakal tuwuh nganti US $ 62413 yuta, kanthi tingkat pertumbuhan taunan senyawa luwih saka 4% ing antarane 2021-2025. Laporan kasebut nyedhiyakake analisis paling anyar babagan kahanan pasar saiki, tren paling anyar lan faktor pendorong, lan lingkungan pasar umume. Technavio's in-d ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 06-08-2021

    "Las" kalebu macem-macem proses lan sistem. Las MIG (Gas Inert Gas) kalebu nggunakake spol lan bedhil las MIG. Proses las iki apik banget kanggo baja lan aluminium. Bisa ngatasi bahan apa wae saka sheet metal nganti tebal 1/4 inci. Miturut ...Waca liyane »