Kabar

  • Pilihan saka Tungsten Elektroda
    Wektu kirim: 05-16-2023

    Elektroda tungsten thoriated abang (WT20) Saiki elektroda tungsten sing paling stabil lan akeh digunakake utamane digunakake ing welding baja karbon, stainless steel, tembaga silikon, tembaga, tembaga, titanium lan bahan liyane, nanging nduweni polusi radioaktif tipis.Grey head cerium tungst...Waca liyane»

  • Panjelasan kabeh babagan argon arc welding
    Wektu kirim: 05-16-2023

    Argon tungsten busur welding nggunakake argon minangka gas shielding kanggo panas lan nyawiji materi welding dhewe (iku uga ilang nalika logam ngisi ditambahake) liwat busur kui antarane elektroda tungsten lan awak welding, lan banjur mbentuk welding. saka cara weld metal.Tungsten e...Waca liyane»

  • Pengetahuan dasar pengelasan busur kawat inti fluks
    Wektu kirim: 05-09-2023

    Apa flux-cored arc welding?Flux-cored wire arc welding minangka cara welding sing nggunakake busur antarane kabel flux-cored lan workpiece kanggo panas, lan jeneng Inggris mung FCAW.Ing tumindak panas busur, logam kawat las lan workpiece disambungake dening leleh, mbentuk blumbang weld, busur f ...Waca liyane»

  • Stainless steel carane milih bahan welding, apa sampeyan ngerti?
    Wektu kirim: 05-09-2023

    Nalika welding stainless steel, kinerja elektroda kudu cocog karo tujuan saka stainless steel.Elektroda stainless steel kudu dipilih miturut logam dasar lan kahanan kerja (kalebu suhu kerja, medium kontak, lsp).Empat jinis stainless steel uga ...Waca liyane»

  • Apa sampeyan ngerti apa sing dilapisi nalika nggunakake elektroda?
    Wektu kirim: 05-04-2023

    Lapisan kasebut nduweni reaksi metalurgi sing kompleks lan owah-owahan fisik lan kimia ing proses welding, sing sejatine ngatasi masalah ing welding elektroda foto, mula lapisan kasebut uga minangka salah sawijining faktor utama kanggo nemtokake kualitas logam las.Lapisan elektroda:...Waca liyane»

  • Apa sampeyan ngerti babagan fluks?
    Wektu kirim: 05-04-2023

    – FLUX– Fluks minangka bahan welding granular.Sajrone welding, bisa dilebur kanggo mbentuk slag lan gas, sing nduweni peran protèktif lan metalurgi ing blumbang molten.Flux konstituen kasusun saka marmer, kuarsa, fluorit lan bijih liyane lan titanium dioksida, selulosa lan ...Waca liyane»

  • Apa jenis elektroda digunakake kanggo welding stainless steel?Carane ngelas stainless steel?
    Wektu kirim: 04-26-2023

    Welding minangka proses ing ngendi bahan-bahan saka benda kerja sing bakal dilas (padha utawa beda) digabungake kanthi pemanasan utawa tekanan utawa loro-lorone, lan kanthi utawa tanpa bahan ngisi, supaya bahan-bahan saka benda kerja diikat ing antarane atom kanggo mbentuk a sambungan permanen.Dadi apa k...Waca liyane»

  • Wektu kirim: 04-25-2023

    TIG 1.Aplikasi : TIG welding (tungsten argon arc welding) iku cara welding kang murni Ar digunakake minangka gas shielding lan tungsten elektroda digunakake minangka elektroda.kabel welding TIG diwenehake ing ngudani sakcara dawa tartamtu (biasane lm).Pengelasan busur terlindung gas inert...Waca liyane»

  • Beboyo pakaryan saka welding fume lan pangayoman
    Wektu kirim: 03-01-2023

    Karya welding melu akeh lapangan industri, welding fume iku salah siji saka beboyo paling umum saka karya welding.Welding fume ana ing proses welding nalika welding rod lan welding bagean ing kontak, ing cilik saka pembakaran suhu dhuwur kui jenis fume, fume iki ngandhut manganese ...Waca liyane»

  • 2023, Sugeng taun anyar!
    Wektu kirim: 12-31-2022

    Kanca-kanca sing ditresnani!Bungah banget kanggo sampeyan ing taun ngarep.Muga-muga wishes paling anget, pikirane seneng lan salam loropaken teka ing Taun Anyar lan tetep karo sampeyan kabeh taun liwat!elektroda, elektroda, las, elektroda las, elektroda las, batang las, batang las, harga elektroda las, elektroda...Waca liyane»

Kirim pesen menyang kita: