Warta

  • How is the welding electrode made?
    Wektu kiriman: 09-03-2021

    Panjaluk baja ing masarakat modern saya saya mundhak. Ing saben dinane, akeh barang digawe saka logam, lan akeh logam sing ora bisa dibuwang bebarengan. Mula, kudu nggunakake las listrik kanggo las. Peran elektroda ing proses las listrik iku ...Waca liyane »

  • What is arc welding?
    Wektu kiriman: 08-17-2021

    Las busur elektroda minangka cara las paling umum ing produksi industri. Logam sing bakal dikelas yaiku siji tiang, lan elektroda yaiku tiang liyane. Nalika loro cagak kasebut cedhak, busur bakal digawe. Panas sing digawe dening pembuangan busur (umume dikenal minangka pembakaran busur) ...Waca liyane »

  • The welding process of manual arc welding – SMAW
    Wektu kiriman: 07-27-2021

    Las Arc Arc Shielded (disingkat SMAW). Intine yaiku: busur digawe ing antarane elektroda sing dilapisi lan logam dasar, lan metode las nggunakake panas busur kanggo nyawiji elektroda lan logam dasar. Lapisan njaba elektroda ditutupi karo fluks las lan leleh nalika ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 07-22-2021

    Las minangka seni gabung karo logam lan bahan liyane. Uga kalebu elemen kayata perbaikan desain lan manufaktur. Las bisa dadi karir sing maringi hadiah, nanging sampeyan kudu ngerti sawetara prekara sing beda sadurunge entuk target sing dikarepake. Yen sampeyan pengin dadi profesional ing ...Waca liyane »

  • Four positions of electric welding and welding points: overhead welding, flat welding, vertical welding and horizontal welding
    Wektu kiriman: 07-21-2021

    Posisi las diarani nalika welding, posisi spatial relatif saka las menyang tukang las. Gambar 1. Pengelasan Tianqiao positon Ana las datar, las horisontal, las vertikal lan las overhead. Las datar nuduhake las horisontal sing ditindakake ...Waca liyane »

  • Molten pool temperature and welding of manual welding
    Wektu kiriman: 07-15-2021

    Sajrone welding fusion, ing tumindak sumber panas las, bagean logam cair kanthi bentuk geometris tartamtu sing dibentuk ing las dening logam elektroda cair lan logam dasar molten sebagian yaiku kolam molten. Sawise adhem, dadi las, mula suhu ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 07-08-2021

    Pasar robot las busur bakal tuwuh nganti US $ 62413 yuta, kanthi tingkat pertumbuhan taunan senyawa luwih saka 4% ing antarane 2021-2025. Laporan kasebut nyedhiyakake analisis paling anyar babagan kahanan pasar saiki, tren paling anyar lan faktor pendorong, lan lingkungan pasar umume. Technavio's in-d ...Waca liyane »

  • Useful tips for selecting proper welding electrode
    Wektu kiriman: 07-07-2021

    Pilihan elektroda las miturut komposisi kimia, sifat mekanik, syarat kinerja anti-retak, ing wektu sing padha, njupuk struktur las, kekandelan baja, kondisi kerja, stres, kinerja las lan faktor analisa komprehensif liyane ...Waca liyane »

  • Wektu kiriman: 07-07-2021

    Jeremy "Jay" Lockett saka Kansas City, Missouri bakal dadi wong pisanan sing ngandhani manawa kabeh sing ditindakake ing karir gegandhengan karo welding ora normal. Pemuda umur 29 taun iki ora nyinaoni teori las lan terminologi kanthi tliti lan metodologi, lan banjur ditrapake ing brankas ...Waca liyane »

  • How to distinguish the damp welding rod due to the influence of damp welding rod on welding quality
    Wektu kiriman: 07-01-2021

    Kaping pisanan, retak las lan pori digawe. Kelembapan sing diserep dening rod las dadi gas ing sangisore panas busur las, sing bosok hidrogen, nyebabake pembentukan retakan las lan pori-pori. Iki cocog banget kanggo elektroda alkali. Rod las iku segara ...Waca liyane »