Bubuk Las

  • Welding powder: E6013

    Welding las: E6013

    Powder las E6013 kanggo nggawe elektroda las, yaiku sejenis elektroda baja karbon kanthi lapisan wesi bubuk titania. AC / DC Las kabeh-posisi. Iki nduweni performa las sing apik lan meh tanpa spatter. Iki gampang diobong maneh, gampang dicopot slag, katon las sing alus. Kelas lan kelas rutile umum sing bisa dipilih.