• HC-1
  • HC-3
  • HC-2

babagan kita

Las Shijiazhuang Tianqiao Materials Co., Ltd.

Shijiazhuang Tianqiao Welding Materials Co., Ltd didegaké ing taun 2007 sing dununge 30 kilometer ing sisih kidul-kulon shijiazhuang.

Lalu lintas pabrik kita gampang banget mung 20 kilometer ing sisih kulon 107 dalan nasional, uga cedhak dalan gedhe Shixing lan Jingzan.

Ndeleng Liyane >>

Produk sing Ditampilake

WEC & OEM

sertifikat

Certificate display Certificate display Certificate display Certificate display
×