Elektroda tungsten

  • WC20 Cerium Tungsten Electrode for TIG Welding

    WC20 Cerium Tungsten Electrode kanggo Las TIG

    Elektroda tungsten cerium cerium merek yaiku produk elektroda tungsten sing digawe kanthi nambah oksida cerium bumi langka menyang pangkalan tungsten kanthi metallurgy bubuk lan proses muter, mecah lan polesan. Elektroda cerium tungsten cerium merek Tianqiao ora duwe polusi radioaktif lan minangka produk ijo. Bisa miwiti busur kanthi gampang mung nganggo arus cilik, lan arus busur uga sithik. Ing kahanan DC saiki sing kurang utawa diameter elektroda kurang saka 2.0mm, elektroda cerium-tungsten minangka pilihan pertama kanggo elektroda thorium-tungsten.

  • WT20 Thoriated Tungsten Electrode for TIG Welding

    WT20 Thoriated Tungsten Electrode kanggo TIG Welding

    Elektroda tungsten thory brand Tianqiao gampang dioperasikake, mbukak arus gedhe, gampang diwiwiti busur, busur stabil, celah gangguan busur gedhe, kerugian cilik, umur dawa, suhu rekristalisasi sing luwih dhuwur, konduktivitas sing luwih apik, lan kinerja nglereni mekanik sing apik. Elektroda thungsten thorium minangka bahan bermutu tinggi kanggo las berkualitas tinggi.

  • WL15 Lanthanum Tungsten Electrode for TIG Welding

    WL15 Lanthanum Tungsten Electrode kanggo TIG Welding

    Elektroda tungsten lanthanum merek Tianqiao nduweni kinerja nglereni mekanik sing luwih apik, resistensi creep sing luwih apik, lan kemuluran sing kuwat, dadi elektroda duwe umur layanan sing luwih dawa. Elektron tungsten lantantum uga cocog kanggo gantian tugas las saiki kanthi kinerja sing apik.

  • WL20 Lanthanum Tungsten Electrode for TIG Welding

    WL20 Lanthanum Tungsten Electrode kanggo TIG Welding

    Elektroda tungsten lanthanum merek Tianqiao nduweni kinerja nglereni mekanik sing luwih apik, resistensi creep sing luwih apik, lan kemuluran sing kuwat, dadi elektroda duwe umur layanan sing luwih dawa. Elektron tungsten lantantum uga cocog kanggo gantian tugas las saiki kanthi kinerja sing apik.

  • WZ8 Zirconium Tungsten Electrode for TIG Welding

    WZ8 Zirconium Tungsten Electrode kanggo TIG Welding

    Elektroda tungsten zirconium merek Tianqiao performa kanthi apik ing kahanan AC. Nalika ngelas, pungkasane bisa njaga bentuk bola lan busur luwih stabil tinimbang elektroda tungsten murni. Utamane ing kahanan beban sing dhuwur, kinerja sing unggul ora bisa diganti nganggo elektroda liyane.

  • WP Pure Tungsten Electrode for TIG Welding

    WP Elektroda Tungsten Murni kanggo Las TIG

    Elektroda tungsten merek Tianqiao nggunakake teknologi penggiling tanpa pusat canggih domestik, lan permukaan produk duwe tingkat luwih alus lan ora ana buritan. Yen dibandhingake karo produk liyane, busur luwih konsentrasi lan stabil.