FAQ

FAQ

Pitakon Kerep

Apa produk sing laris?

E6013, E6011, E6010, E7018, SS E308, E309, E310, E316

Apa sampeyan ndhukung OEM / ODM?

Ya, sampeyan bisa ngrancang teks sing bakal dicithak ing elektroda las; uga sampeyan akeh desain kemasan kothak kanthi merek sampeyan.

Apa aku bisa njaluk conto gratis?

Ya, conto ing 2kgs gratis, sampeyan mung kudu mbayar biaya kurir.

Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?

Kita seneng banget nampani kanca-kanca saka saindenging jagad kanggo ngunjungi pabrik kapan wae.

Wektu pangiriman?

Biasane 15-30 dina sawise nampa deposit sampeyan.

MOQ?

Paket karo merek kita, MOQ 10 ton. Kanggo kemasan OEM, MOQ 25 ton.

Jangka mbayar?

30% T / T sadurunge lan saldo sadurunge ngemot kontainer.

Wektu layanan?

7 * 24, kapan wae sampeyan butuh.

Kepiye tim sampeyan?

Pabrik kita kanthi pengalaman 15+ taun kanggo produksi, riset lan pangembangan elektroda.

Sertifikasi?

ISO9001, SGS, merek terdaftar "TIANQIAO" "YUANQIAO", lsp.

Pengin kerja sama kita?