E71T-GS— kabel las fluks

Katrangan singkat:


  • Min. Jumlah Order: 1 ton
  • Kemampuan Pasokan: 2000 ton saben Sasi
  • Sampel Gratis: Kasedhiya
  • Kemasan khusus: Sugeng rawuh
  • Detail Produk

    Kategori Produk

    Tag Produk

    Aplikasi:

    AWS 5.20 E71T-GS minangka kabel sing dipasang kanthi fluks lengkap, dirancang kanggo fillet pass tunggal lan las puteran ing galvanis utawa baja karbon tipis 20 gauge, tanpa burn-through. Gasless Wire E71T-GS umume digunakake ing mesin las 110 volt portebel cilik, menehi aksi busur lancar kanthi spatter sing sithik. Kacepetan lelungan cepet, penetrasi apik lan ngilangake slag gampang.

    CATHETAN: Kaya dene kabel sing nglindhungi dhewe, E71T-GS ngemot senyawa fluorida, sing mbutuhake luwih akeh perhatian ing ventilasi nalika digunakake kanggo ngelas baja galvanis. Seng oksida sing digawe sajrone ngelas ora kudu dihirup amarga bisa nyebabake demam asap logam. Nalika ngelas ing njero ruangan utawa ing area sing ditutup, priksa manawa ventilasi cukup.

    Nglindhungi dhewe, kabeh-posisi kabel fluks-fokus kanggo aplikasi pass siji. Cocog banget kanggo digunakake ing pengukur tipis saka baja galvanis & ringan. Kacepetan lelungan dhuwur & ujung las alus. Nduweni aksi busur sing mulus, jangkoan slag sing lengkap, gampang ngilangake slag & spatter sing murah. Ora dibutuhake gas tameng. Panganggone arus las polaritas DC terus nyilikake risiko kobongan. Efisiensi deposisi luwih dhuwur tinimbang elektroda busur logam sing dilindhungi.

    Gas Shielding: Gasless
    Komposisi Kimia saka logam setor (%)

    Barang Mbak Si P S A1 Ni Mo Cr C V
    Standar 1.75 ≤0,60 ≤0.03 ≤0.03 ≤1.80 ≤0,50 / / / /

    Properti Mekanik Logam Celengan

    Barang Titik Hasil (MPa) Kekuwatan Tensile (MPa) Elongasi (%) Ketangguhan Impact V-kedudukan Charpy
    Temp Temp.(° C) Energi Impact(J) Rata-rata(J)
    Standar ≥400 ≥480 ≥20 / / /

    5. Ukuran Saiki lan Disaranake (DC-) lan Range Tegangan

    Ukurane Range Tegangan Saiki (DC-) Kacepetan feed kabel
    0,8MM 16 ~ 18V 100 ~ 160A 30 ~ 60
    0.9MM 16 ~ 19V 100 ~ 170A 30 ~ 65
    1.2MM 16 ~ 20V 120 ~ 200A 35 ~ 70

    Diameter sing kasedhiya:

    Dia. (mm): 0,8   0,9 1.0 1.2
    (inci) 0,030 '' 0,035 " 0 .040 '' 0,045 ''

    Packing:
     1kg / 5kgs saben spol;
    nduwurke tumpukan tliti, film nyusut panas banjur dikemas ing karton.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan