Elektroda Las Baja Ringan AWS E6011

Katrangan singkat:

Cocog kanggo ngelas struktur baja karbon sithik minangka pipa, nggawe kapal lan jembatan lsp.


  • Min. Jumlah Order: 1 ton
  • Kemampuan Pasokan: 2000 ton saben Sasi
  • Sampel Gratis: Kasedhiya
  • Kemasan khusus: Sugeng rawuh
  • Detail Produk

    Kategori Produk

    Tag Produk

    APLIKASI:

    Cocog kanggo ngelas struktur baja karbon sithik minangka pipa, nggawe kapal lan jembatan lsp.

    KARAKTERISTIK:

    E6011 minangka elektroda jinis kalium rutile-cellulosic. Bisa dipasang kanggo kabeh posisi (utamane kanggo posisi mudhun vertikal) kanthi AC lan DC +. Iki nduweni kinerja las sing apik banget minangka busur sing stabil, spatter sing sithik, gampang ngilangi slag lan kemampuan mrentah lan liya-liyane. Uga duwe kontrol kontrol kolam molten sing luwih apik, gaya busur sing luwih kuat lan penetrasi sing luwih jero ing posisi vertikal.

    PERHATIAN:

    1. Umume, ora prelu garing maneh elektroda sadurunge ngelas. Nalika kena lembab, kudu garing maneh ing suhu 70 ℃ -90 ℃ sajrone 1 jam.
    2. Karat, minyak, banyu lan kotoran liyane ing wilayah las kudu dicopot sadurunge dipasang.

    POSISI WELDING:

    PA, PB, PC, PD, PE, PF
    Deteksi cacat sinar-X: level Ⅱ

    KOMPOSISI DEPOSIT (Skor Kualitas):%

    barang

    C

    Mbak

    Si

    S

    P

    Ni

    Cr

    Mo

    V

    Syarat

    ≤0.20

    ≤1.20

    ≤1.00

    0,035

    0.040

    ≤0.30

    ≤0.20

    ≤0.30

    0.08

    Asile Khas

    0,09

    0,42

    0,15

    0,020

    0,025

    0,030

    0,035

    0,005

    0,004

    PROPERTI MEKANIKAL:

    barang

    Kekuwatan Tensile

    Rm / MPa

    Ngasilake KekuwatanRel / Rp0,2   MPa

    Elongation A /%

    Charpy V-kedudukan

    KV2(J) -30 ℃

    Syarat

    ≥430

    ≥330

    ≥20

    ≥27

    Asile Khas

    475

    400

    26

    80

    PROSEDUR OPERASI TIPIK: (AC, DC +)

    Diameter (mm)

    2.5

    3.2

    4.0

    5.0

    Saiki (A)

    40-60

    80-100

    100-140

    150-200

    PAKET:

    5kgs / kothak, 4 kothak / karton, 20kgs / karton, 50karton / palet. 21-26MT saben 1X20 ″ FCL.

    OEM / ODM:

    Kita ndhukung OEM / ODM lan bisa nggawe kemasan miturut desain sampeyan, hubungi kami kanggo diskusi rinci.

    Shijiazhuang Tianqiao Welding Materials Co., Ltd didegaké ing taun 2007. Minangka produsen elektroda las profesional, kita duwe kekuwatan teknis sing kuwat, ngrampungake peralatan uji coba produk supaya bisa njaga kualitas produk sing stabil. Produk kami kalebu jinis elektroda las kanthi merek "Yuanqiao", "Changshan", kayata baja karbon rendah, baja Iow alIoy, baja tahan panas, baja suhu rendah, baja tahan karat, besi cor, elektroda las permukaan sing keras lan macem-macem bubuk las campuran.
    Produk kasebut digunakake ing macem-macem bidang ekonomi nasional, kayata mesin, metalurgi, industri kimia minyak bumi, ketel, kapal tekanan, kapal, bangunan, jembatan, lan sapanunggalane, Produk kasebut didol menyang saindenging negara, lan uga ditampa dening pangguna sing jembar. Produk kami duwe kinerja apik, kualitas stabil, cetakan las sing elegan, lan penghapusan slag sing apik, kemampuan kanggo nolak karat, Stomata lan retak, kinerja mekanik logam setor sing apik lan stabil. Produk kami satus persen diekspor lan wis adol jagad sacara wiyar, utamane menyang AS, Eropa, Amerika Selatan, Australia, Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan liya-liyane. Produk kasebut entuk sambutan saka para pelanggan amarga kualitas, kinerja sing luar biasa lan rega sing kompetitif.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan