Elektroda Las Baja Ringan AWS E6010

Katrangan singkat:

Cocog kanggo ngelas struktur baja karbon sithik minangka pipa, nggawe kapal lan jembatan lsp.


  • Min. Jumlah Order: 1 ton
  • Kemampuan Pasokan: 2000 ton saben Sasi
  • Sampel Gratis: Kasedhiya
  • Kemasan khusus: Sugeng rawuh
  • Detail Produk

    Kategori Produk

    Tag Produk

    APLIKASI:

    Cocog kanggo ngelas struktur baja karbon sithik minangka pipa, nggawe kapal lan jembatan lsp.

    KARAKTERISTIK: 

    E6010 minangka elektroda jinis sodium rutile-cellulosic. Bisa las kanggo kabeh posisi (utamane kanggo posisi vertikal) mung karo DC +. Iki nduweni kinerja las sing apik banget minangka busur sing stabil, spatter sing sithik, gampang ngilangake slag lan kemampuan pamaréntahan lan liya-liyane. Kontrol kolam molten sing luwih apik, gaya busur sing kuwat lan penetrasi sing luwih jero ing posisi vertikal.

    PERHATIAN:

    1. Umume, ora prelu garing maneh elektroda sadurunge ngelas. Nalika kena lembab, kudu garing maneh ing suhu 70 ℃ -90 ℃ sajrone 1 jam.

    2. Karat, minyak, banyu lan kotoran liyane ing wilayah las kudu dicopot sadurunge dipasang.

    POSISI WELDING:

    PA, PB, PC, PD, PE, PF, PG

    Deteksi cacat sinar-X: level Ⅱ

    Keuntungan:

    Elektroda las kita luwih sithik spatter, kurang asap, busur stabil, gampang dibentuk maneh, kurang sampah lan liya-liyane. Keuntungan sing paling penting saka elektroda las kita yaiku offing slag kanthi otomatis.

    KOMPOSISI KIMIA OF ALL WELDS METAL: (Wt.%)

    Barang

    C

    Mbak

    Si

    S

    P

    Ni

    Cr

    Mo

    V

    Syarat

    ≤0.20

    ≤1.20

    ≤1.00

    0,035

    0.040

    ≤0.30

    ≤0.20

    ≤0.30

    0.08

    Asile Khas

    0,09

    0,42

    0,15

    0,020

    0,025

    0,030

    0,035

    0,005

    0,004

    SIFAT MEKANIK OF ALL METAL WELD:

    Barang

    Rm / MPa

    Rel / Rp0.2 / MPa

    A /%

    KV2 (-30 ℃) / J

    Syarat

    ≥430

    ≥330

    ≥20

     ≥27

    Asile Khas

    475

    400

    26

    80

    PROSEDUR OPERASI TIPIK: (DC +)

    Diameter (mm)

    2.5

    3.2

    4.0

    5.0

    Dawa (mm)

    300

    350

    400

    400

    Saiki (A)

    50-80

    60-100

    100-140

    140-180

    PAKET:

    5kg / kothak, 4 kothak / karton, 20kgs / karton, 50karton / palet. 21MT -26MT saben 1X20 "FCL.

    OEM / ODM:

    Kita ndhukung OEM / ODM lan bisa nggawe kemasan miturut desain sampeyan, hubungi kami kanggo diskusi rinci.

    Shijiazhuang Tianqiao Welding Materials Co., Ltd didegaké ing taun 2007. Minangka produsen elektroda las profesional, kita duwe kekuwatan teknis sing kuwat, ngrampungake peralatan uji coba produk supaya bisa njaga kualitas produk sing stabil. Produk kami kalebu jinis elektroda las kanthi merek "Yuanqiao", "Changshan", kayata baja karbon rendah, baja Iow alIoy, baja tahan panas, baja suhu rendah, baja tahan karat, besi cor, elektroda las permukaan keras lan macem-macem bubuk las campuran.

    Produk kasebut digunakake ing macem-macem bidang ekonomi nasional, kayata mesin, metalurgi, industri kimia minyak bumi, ketel, kapal tekanan, kapal, bangunan, jembatan, lan sapanunggalane, Produk kasebut didol menyang saindenging negara, lan uga ditampa dening pangguna sing jembar. Produk kami duwe kinerja apik, kualitas stabil, cetakan las sing elegan, lan penghapusan slag sing apik, kemampuan kanggo nolak karat, Stomata lan retak, kinerja mekanik logam setor sing apik lan stabil. Produk kami satus persen diekspor lan wis adol jagad sacara wiyar, utamane menyang AS, Eropa, Amerika Selatan, Australia, Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan liya-liyane. Produk kasebut entuk sambutan saka para pelanggan amarga kualitas, kinerja sing luar biasa lan rega sing kompetitif.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan