Elektroda Las Baja Ringan AWS E7018

Katrangan singkat:

Cocog kanggo pengelasan baja karbon lan struktur baja paduan sing kurang, kayata Q345, lan liya-liyane.


  • Min. Jumlah Order: 1 ton
  • Kemampuan Pasokan: 2000 ton saben Sasi
  • Sampel Gratis: Kasedhiya
  • Kemasan khusus: Sugeng rawuh
  • Detail Produk

    Kategori Produk

    Tag Produk

    APLIKASI:

    Cocog kanggo pengelasan baja karbon lan struktur baja paduan sing kurang, kayata Q345, lan liya-liyane.

    FITUR:

    E7018 minangka bubuk wesi dhasar dilapisi bubuk kalium hidrogen. AC lan DC bisa digunakake lan bisa dadi las kabeh-posisi. Bisa nggayuh kinerja las sing apik, kaku busur sing apik, spatter sing sithik, ngilangi slag sing gampang lan tampilan las sing apik, efisiensi deposisi sing dhuwur, lan bisa nyuda lapisan las.

    POSISI WELDING:

    PA, PB, PC, PD, PE, PF

    Deteksi cacat sinar-X: level Ⅰ

    KOMPOSISI DEPOSIT (Skor Kualitas):%

    barang

    C

    Mbak

    Si

    S

    P

    Ni

    Cr

    Mo

    V

    Syarat

    0.10

    0,85-

    1.40

    ≤0,65

    0,030

    0,035

    ≤0.30

    ≤0.20

    ≤0.30

    0.08

     Asil Khas

    0,06

    1.00

    0,30

    0,015

    0,020

    0,030

    0,035

    0,005

    0,004

    PROPERTI MEKANIKAL:

    barang

    Kekuwatan Tensile

    Rm / MPa

    Kekuwatan ngasilake

     Rel / Rp0,2   MPa

    Elongation A /%

    Charpy V-kedudukan

    KV2(J) -30 ℃

    Syarat

    490-660

    ≥400

    ≥22

    ≥80

    Asile Khas

    590

    480

    28

    160

    PROSEDUR OPERASI TIPIK: (AC, DC +)

    Diameter ing (mm)

    2.5

    3.2

    4.0

    5.0

    Saiki ing (A)

    60-100

    100-150

    170-210

    210-250

    PERHATIAN:

    1. Elektroda kudu disetujoni 350-380 ℃ sajrone 1 jam sadurunge ngelas, garing elektroda nalika digunakake.
    2. Karat, minyak, banyu lan kotoran liyane saka las kudu dicopot sadurunge dipasang.
    3. Kudu nggunakake las busur cekak, ayunan kasebut ora kudu gedhe banget, las manik sempit iku cocog.
    4. Kanggo nyegah ngasilake porositas busur, pelat busur kudu diadopsi utawa nggunakake cara bali kanggo las busur.

    PAKET:

    5kg / kothak, 4 kothak / karton, 20kgs / karton, 50karton / palet. 21MT -26MT saben 1X20 ″ FCL.

    OEM / ODM:

    Kita ndhukung OEM / ODM lan bisa nggawe kemasan miturut desain sampeyan, hubungi kami kanggo diskusi rinci.

    Shijiazhuang Tianqiao Welding Materials Co., Ltd didegaké ing taun 2007. Minangka produsen elektroda las profesional, kita duwe kekuwatan teknis sing kuwat, ngrampungake peralatan uji coba produk supaya bisa njaga kualitas produk sing stabil. Produk kami kalebu jinis elektroda las kanthi merek "Yuanqiao", "Changshan", kayata baja karbon rendah, baja Iow alIoy, baja tahan panas, baja suhu rendah, baja tahan karat, besi cor, elektroda las permukaan sing keras lan macem-macem bubuk las campuran.

    Produk kasebut digunakake ing macem-macem bidang ekonomi nasional, kayata mesin, metalurgi, industri kimia minyak bumi, ketel, kapal tekanan, kapal, bangunan, jembatan, lan sapanunggalane, Produk kasebut didol menyang saindenging negara, lan uga ditampa dening pangguna sing jembar. Produk kami duwe kinerja apik, kualitas stabil, cetakan las sing elegan, lan penghapusan slag sing apik, kemampuan kanggo nolak karat, Stomata lan retak, kinerja mekanik logam setor sing apik lan stabil. Produk kami satus persen diekspor lan wis adol jagad sacara wiyar, utamane menyang AS, Eropa, Amerika Selatan, Australia, Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan liya-liyane. Produk kasebut entuk sambutan saka para pelanggan amarga kualitas, kinerja sing luar biasa lan rega sing kompetitif.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan