Elektroda Las Baja Ringan AWS E6013 J421

Katrangan singkat:

Elektroda las nutupi rutile kanggo las baja karbon rendah. Cocog kanggo ngelas struktur baja karbon sing kurang, utamane kanggo ngelas baja pelat tipis kanthi las sing ora mandheg lan sarat lulus las sing lancar.


Detail Produk

Kategori Produk

Tag Produk

APLIKASI:

Cocog kanggo ngelas struktur baja karbon sing kurang, utamane kanggo ngelas baja pelat tipis kanthi las sing ora mandheg lan sarat lulus las sing lancar.

KARAKTERISTIK:

E6013 minangka elektroda jinis rutile. Bisa ngelas nganggo sumber daya AC & DC lan bisa ditrapake ing kabeh posisi. Iki nduweni kinerja las sing apik banget minangka busur sing stabil, spatter cilik, gampang ngilangake slag lan kemampuan restick lsp.

PERHATIAN:

Biasane, sampeyan ora perlu garing maneh elektroda sadurunge ngelas. Nalika kena lembab, kudu diiris 150 ℃ -170 ℃ nganti 0,5-1 jam.

POSISI WELDING:

PA, PB, PC, PD, PE, PF

Deteksi cacat sinar-X: level Ⅱ

KOMPOSISI DEPOSIT (Skor Kualitas):%

barang

C

Mbak

Si

S

P

Ni

Cr

Mo

V

Syarat

0.10

0.32-0.55

≤0.30

0,030

0,035

≤0.30

≤0.20

≤0.30

0,08

Asile Khas

0,08

0,37

0,18

0,020

0,025

0,030

0,035

0,005

0,004

 PROPERTI MEKANIKAL:

barang

Kekuwatan Tensile

Rm / MPa

Ngasilake Kekuwatan Rel / Rp0,2   MPa

Elongation A /%

Charpy V-kedudukan

KV2(J) 0 ℃

Syarat

440-560

≥355

≥22

≥47

Asile Khas

500

430

27

80

PROSEDUR OPERASI TIPIK: (AC, DC)

Diameter (mm)

2.0

2.5

3.2

4.0

5.0

Saiki (A)

40-70

50-90

80-130

150-200

180-240

PAKET:

5kgs / kothak, 4 kothak / karton, 20kgs / karton, 50karton / palet. 21-26MT saben 1X20 ″ FCL.

 

OEM / ODM:

Kita ndhukung OEM / ODM lan bisa nggawe kemasan miturut desain sampeyan, hubungi kami kanggo diskusi rinci.

Shijiazhuang Tianqiao Welding Materials Co., Ltd didegaké ing taun 2007. Minangka produsen elektroda las profesional, kita duwe kekuwatan teknis sing kuwat, ngrampungake peralatan uji coba produk supaya bisa njaga kualitas produk sing stabil. Produk kami kalebu jinis elektroda las kanthi merek "Yuanqiao", "Changshan", kayata baja karbon rendah, baja Iow alIoy, baja tahan panas, baja suhu rendah, baja tahan karat, besi cor, elektroda las permukaan sing keras lan macem-macem bubuk las campuran.

Produk kasebut digunakake ing macem-macem bidang ekonomi nasional, kayata mesin, metalurgi, industri kimia minyak bumi, ketel, kapal tekanan, kapal, bangunan, jembatan, lan sapanunggalane, Produk kasebut didol menyang saindenging negara, lan uga ditampa dening pangguna sing jembar. Produk kami duwe kinerja apik, kualitas stabil, cetakan las sing elegan, lan penghapusan slag sing apik, kemampuan kanggo nolak karat, Stomata lan retak, kinerja mekanik logam setor sing apik lan stabil. Produk kami satus persen diekspor lan wis adol jagad sacara wiyar, utamane menyang AS, Eropa, Amerika Selatan, Australia, Afrika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan liya-liyane. Produk kasebut entuk sambutan saka para pelanggan amarga kualitas, kinerja sing luar biasa lan rega sing kompetitif.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan