Elektroda Las Stainless Steel AWS E309L-16 (A062)

Katrangan singkat:

Cocog kanggo ngelas jinis struktur baja tahan karat sing padha, komponen baja lan komponen baja sing beda karo serat sintetik, peralatan petrokimia, lan liya-liyane. Uga bisa digunakake kanggo permukaan lapisan transisi tembok utama peralatan tekanan reaktor nuklir lan welding struktur nang menara.


  • Min. Jumlah Order: 1 ton
  • Kemampuan Pasokan: 2000 ton saben Sasi
  • Sampel Gratis: Kasedhiya
  • Kemasan khusus: Sugeng rawuh
  • Detail Produk

    Kategori Produk

    Tag Produk

    APLIKASI:

    Cocog kanggo ngelas jinis struktur baja tahan karat sing padha, komponen baja lan komponen baja sing beda karo serat sintetik, peralatan petrokimia, lan liya-liyane. Uga bisa digunakake kanggo permukaan lapisan transisi tembok utama peralatan tekanan reaktor nuklir lan welding struktur nang menara.

    KARAKTERISTIK:

    E309L-16 minangka elektroda baja tahan karat Cr23Ni13 ultra-rendah sing digunakake ing peralatan tekanan jinis rutile. Cross - langsung, bisa digunakake kanggo las kabeh posisi. Logam sing setor nduweni kandungan karbon sing sithik, mula bisa nahan korosi kristal antar sing disebabake dening udan karbida nalika stabilisator kayata niobium lan titanium ora ana.

    PERHATIAN:

    1. Sadurunge welding, elektroda bakal dipanggang ing 320-350 ℃ suwene 1 jam lan digunakake saperlune.
    2. Copot karat, pelumas, kelembapan lan kotoran liyane sadurunge ngelas.
    3. Catu daya DC disaranake, amarga ambane las saiki relatif cethek, saiki ora kudu gedhe banget, supaya ora ana abang lan retak kulit.
    4. Nyuda input panas sabisa, lan amplitudo ayunan elektroda ora kudu gedhe banget.
    5. Preheat lan jaga suhu ing antarane saluran ngisor 150 ℃.

    POSISI WELDING:

    PA, PB, PD, PF

    KOMPOSISI KIMIA OF ALL WELDING METAL: (Wt.%)

    Barang

    C

    Mbak

    Si

    S

    P

    Cr

    Ni

    Mo

    Cu

    Syarat

    0.04

    0,50 ~ 2,50

    ≤1.00

    0.030

    0.040

    22.0 ~ 25.0

    12.0 ~ 14.0

    ≤0.75

    ≤0.75

    Asile khas

    0,024

    1.32

    0,65

    0,007

    0,021

    23.30

    12,90

    0,045

    0,035

    SIFAT MEKANIK OF ALL METAL WELD:

    Barang Rm (MPa) A / (%)
    Syarat ≥510 ≥25
    Asile khas 560 42

     PROSEDUR OPERASI TIPIK: (AC utawa DC +)

    Diameter (mm)

    2.0

    2.5

    3.2

    4.0

    5.0

    Saiki (A)

    40 ~ 80

    50 ~ 100

    70 ~ 130

    100 ~ 160

    140 ~ 200

     PAKET:

    5kg / kothak, 4 kothak / karton, 20kgs / karton, 50karton / palet. 21MT -26MT saben 1X20 ″ FCL.

    OEM / ODM:

    Kita ndhukung OEM / ODM lan bisa nggawe kemasan sing cocog karo desain sampeyan, hubungi kami kanggo diskusi rinci.

    FAQ:

    Q1. Apa jenis kain sing bisa sampeyan lakoni?
    A: Kita bisa nyedhiyakake macem-macem elektroda las, model utama yaiku AWS E6010, E6011, E6013, E7018, kanggo welding baja ringan, AWS E308-16, E308L-16, E309-16, E308L-16, E310-16, E312- 16, E316-16, E316L-16 kanggo las stainless steel lan lsp. PLZ deleng kategori produk kanggo katrangan lengkap.

    P2. Apa jangka pembayaran sampeyan?
    A: T / T 30% minangka setoran, lan 70% sadurunge dikirim. Kita bakal nuduhake foto produk lan paket sadurunge sampeyan mbayar saldo.

    P3. Apa istilah pangiriman sampeyan?
    A: FOB, CIF, CFR

    Q4. Kepiye babagan wektu pangiriman sampeyan?
    A: Umume, butuh wektu 25 nganti 30 dina sawise nampa pambayaran sadurunge. Wektu pengiriman tartamtu gumantung karo barang lan jumlahe pesenan sampeyan.

    P5. Apa sampeyan ndhukung OEM / ODM?
    A: Ya, kita ndhukung OEM / ODM, lan bisa nggawe kemasan miturut desain sampeyan.

    P6. Apa kebijakan sampel sampeyan?
    A: Kita seneng nyedhiyakake conto kanggo mriksa kualitas lan tujuan tes. Sampel ing 2kgs gratis, kargo kanthi biaya.

    P7. Apa sampeyan nyoba kabeh barang sadurunge dikirim?
    A: Ya, kita duwe tes 100% sadurunge dikirim.

    Q8. Kepiye sampeyan bisa mesthekake yen kontrol kualitas sampeyan?
    Kita duwe sertifikat ISO9001: 2008, inspektur kualitas full-time, laboratorium tes profesional. Produksi kasebut cocog banget karo standar internasional.

    Q9. Kepiye babagan pengepakan?
    Biasane ana 5kgs ing kothak, 4 kothak ing karton, 20kgs saben karton. 50karton ing palet, 1ton saben palet.

    P10. Apa aku bisa ngunjungi pabrik sampeyan?
    Kita nampi para kanca saka saindenging jagad kanthi seneng banget kanggo ngunjungi. Sampeyan mesthi bakal nemoni keramahan sing apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan