Z408 Elektroda Besi Nikel Murni Murni AWS ENiFe-CI

Katrangan singkat:

Cocog kanggo pengelasan wesi abu-abu kanthi kekuatan dhuwur lan besi cor nodular, kayata silinder, blok mesin, kothak gir, lsp.


Detail Produk

Kategori Produk

Tag Produk

APLIKASI:

Cocog kanggo pengelasan wesi abu-abu kanthi kekuatan dhuwur lan besi cor nodular, kayata silinder, blok mesin, kothak gir, lsp.

KARAKTERISTIK:

Z408 minangka elektroda besi cor kanthi inti paduan wesi nikel lan pengurangan lapisan grafit sing kuat. Bisa digunakake ing AC lan DC kanggo dual tujuan, duwe busur stabil, lan gampang dioperasikake. Elektroda nduweni karakteristik kekuatan dhuwur, plastisitas sing apik, koefisien ekspansi linear sing sithik lan sapanunggalane. Resistensi retak kanggo wesi cor abu-abu padha karo Z308, dene resistensi retak kanggo besi cor nodular luwih saka Z308. Kanggo wesi cor kanthi fosfor sing luwih dhuwur (0,2% P), uga ana asil sing apik lan kinerja pemotongan luwih murah tinimbang Z308 lanZ508. Z408 digunakake ing las wesi abu-abu lan wesi cor nodular kanggo kamar

PERHATIAN:

Sadurunge pengelasan, elektroda kudu dipanggang sajrone 1 jam kanthi suhu 150 ± 10 ℃ sadurunge digunakake.

Nalika ngelas, luwih becik njupuk las sing sempit lan saben dawa las ora kudu ngluwihi 50mm. Pethel area las kanthi sithik kanthi palu sawise las supaya bisa ngilangi stres lan nyegah retak.

Input panas sing luwih murah disaranake.

Komposisi Kimia saka logam setor (fraksi massa):% 

Unsur

C

Si

Mbak

S

Fe

Ni

Cu

Massa unsur liyane

Nilai standar

0.35-0.55

≤0.75

2.3

0.025

3.0-

6.0

60-

70

25-

35

1.0

Saiki referensi las: (AC, DC+)

Diameter elektroda (mm)

3.2

4.0

5.0

Dawa (mm)

350

350

350

Las saiki (A)

90-110

120-150

160-190

FAQ:

1. Spesifikasi panas:
E6013, E6011, E6010, E7018, SS E308, E309, E310, E316

2. Desain OEM:
Ya, kita bisa nyithak logo sampeyan ing elektroda las; uga gawe kothak kemasan merek sampeyan.

3. Sampel gratis?
Ya, yen sampeyan butuh 1 utawa 2 kg. Nanging biaya muatan dibayar karo sampeyan.

4. Sertifikasi:
ISO, SGS, merek terdaftar "TIANQIAO" "YUANQIAO", lsp.

5. Wektu pengiriman?
10-15 dina sawise nampa deposit sampeyan.

6. MOQ?
Siji wadhah 20ft lengkap, yaiku 25 ton.

7.Jangka pembayaran?
30% T / T sadurunge lan saldo sadurunge ngemot kontainer.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan