Welding las: E6013

Katrangan singkat:

Powder las E6013 kanggo nggawe elektroda las, yaiku sejenis elektroda baja karbon kanthi lapisan wesi bubuk titania. AC / DC Las kabeh-posisi. Iki nduweni performa las sing apik lan meh tanpa spatter. Iki gampang diobong maneh, gampang dicopot slag, katon las sing alus. Kelas lan kelas rutile umum sing bisa dipilih.


  • Min. Jumlah Order: 1 ton
  • Kemampuan Pasokan: 2000 ton saben Sasi
  • Sampel Gratis: Kasedhiya
  • Kemasan khusus: Sugeng rawuh
  • Detail Produk

    Kategori Produk

    Tag Produk

    Aplikasi:

    Powder las E6013 kanggo nggawe elektroda las, yaiku sejenis elektroda baja karbon kanthi lapisan wesi bubuk titania. AC / DC Las kabeh-posisi. Iki nduweni performa las sing apik lan meh tanpa spatter. Iki gampang diobong maneh, gampang dicopot slag, katon las sing alus. Kelas lan kelas rutile umum sing bisa dipilih.

    Fitur:

    1.Geger cepet & Gampang mbatesi & Gampang ngilangi slag
    2. Kinerja busar stabil & gangguan busur minimal
    3. tampilan sing apik lan mengkilap & sifat mekanik sing apik banget
    4. Efisiensi dhuwur lan nilai pengaruh dhuwur ing -30c.
    5. Tingkat deposisi sing dhuwur
    6. Resistensi retak sing apik lan kinerja sinar-x
    7. Pengepakan: 300kgs kemasan kantung lembab; utawa kaya sing sampeyan butuhake

    Manungsa waé:

    1. Elektroda kudu disetujoni 350-380 ℃ sajrone 1 jam sadurunge ngelas, garingake elektroda nalika digunakake.
    2. Karat, minyak, banyu lan kotoran liyane saka las kudu dicopot sadurunge dipasang.
    3. Sampeyan kudu nggunakake las busur cekak, ayunan kasebut ora kudu gedhe banget, las manik sempit iku cocog.
    4. Kanggo nyegah ngasilake porositas busur, pelat busur kudu diadopsi utawa nggunakake cara bali kanggo las busur.

    Komposisi Kimia:

    Unsur TiO2 AL2O3 SiO2 Mbak CaO + MgO Organik Liyane
    Asil nyata 42 4.5 28 9 10.5 4 2

    Welding electorde welding saka E7018, E6011, E6010, E7024, lsp uga kasedhiya. Pls hubungi kita kanggo rincian liyane.

    Persyaratan teknis proses:

    Bagian las penting kudu ditandhani kanthi jelas sesuai karo peraturan sing relevan nalika nyiapake spesifikasi prosedur las.

    Ngumpulake cetakan (perlengkapan perakitan) saka bagean sing dilas, jumlah penyusutan las kudu dipertimbangkan. Sampeyan kudu mesthekake yen toleransi saka bagean sing dilas ana ing syarat desain.

    Sadurunge dipasang, copot karat, minyak, bledug lan lembab sajrone ora kurang saka 25mm ing loro-lorone las. Kanggo las penting saka baja struktural paduan sing kurang, skala oksida kudu dicopot.

    Kesenjangan Déwan kudu dikontrol nalika dirakit. Kesenjangan las las yaiku 2 ~ 3mm, lan jurang las las yaiku 0 ~ 2mm. Nalika jurang lokal gedhe banget, coba gunakake kanthi ukuran sing ditemtokake. Dilarang banget kanggo nambah pengisi ing celah kasebut, lan pasangan sing kuwat dilarang nyuda stres sisa ing komponen sing dilas.

    Bahan las lan paramèter pangolahan sing digunakake ing welding tack Déwan kudu padha karo sarat las resmi.

    Operasi pengelasan mung bisa ditindakake sawise bagean las wis lulus inspeksi perakitan.

    Kanggo materi anyar lan proses anyar, tes proses kudu rampung lan bisa digunakake mung sawise nduweni kualifikasi.

    Slag welding lan cacat ing ROOT las kudu dicopot sadurunge ngelas Weld mbalikke las lan las liyane sing dipasang ing alur

    Las mung bisa ditindakake sawise diresiki.

    Sadurunge welding, dilarang miwiti kontak kontak busur lan nyoba pangaturan saiki ing wilayah sing ora ngelas. Sawise welding, permukaan las kudu diresiki lan dikeringake.

    Net, kanggo bagean las penting ing bagean las penting, tandha tukang las kudu ditandhani ing posisi sing pas sawise welding.

    Kanggo piring baja kanthi kekandelan 0,3 ~ 4mm, cara las kayata las busur logam gas utawa las busur tungsten argon utamane digunakake.

    Kanggo welding komponen baja sing beda, elektroda, kabel lan fluks kanthi tingkat kekuatan sing padha kudu dipilih.

    Nalika ngelas baja struktural paduan sing kurang, luwih becik ora mandheg ing tengah, lan coba ngrampungake las sekaligus; sajrone welding multi-lapisan, sendi ing antarane lapisan kudu staggered lan suhu ing antarane lapisan kudu dikontrol ing antarane 250 ~ 300 ℃. Sadurunge ngelas lapisan las mengko, kudu diresiki. Priksa las lapisan ndhuwur kanggo mesthekake yen ora ana cacat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan